Alles voor
een gezond &
sterk gebit

De basis voor een sterk gebit ligt mede in een gezond tandvlees. Daarom besteden we veel aandacht aan een goede mondhygiëne, een absolute voorwaarde voor gezond en sterk tandvlees. Graag helpen wij u met het optimaliseren van uw zelfzorg qua mondgezondheid. Enkele belangrijke uitgangspunten hierbij zijn

Poets liefst 2 maal daags minimaal 2 minuten met fluoride-tandpasta,
gebruik elke dag tandenstokers, flossdraad of ragertjes om tussen de tanden en kiezen schoon te maken. Hierbij adviseren wij u graag over het voor u meest geschikte middel.

Eet en drink niet vaker dan 7 maal per dag iets

Bezoek regelmatig de tandarts

Tijdens uw controle bezoeken aan onze praktijk helpen we u natuurlijk graag om een goede mondhygiëne te verkrijgen en te behouden. Bovendien kunnen wij het kwetsbare kindergebit goed ondersteunen met extra fluorideapplicatie en beschermlaagjes op blijvende kiezen (sealants).

U bent van
harte welkom
bij Gaaf!

!Let op, als u zich in november of december 2022 inschrijft, dan plannen wij de afspraak voor het eerste bezoek niet meer in 2022!

 

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich inschrijven als patiënt bij Tandartspraktijk Gaaf. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een eerste bezoek aan onze praktijk. Graag een volledig formulier per persoon invullen.

Met vragen kunt u ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur bereiken op

050-4040999, of per mail op info@tandartspraktijkgaaf.nl

Inschrijfformulier

  Uw voornaam:*

  Achternaam:*

  Geslacht:*

  Geboortedatum:*

  BSN Sofinummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*

  E-mail:*

  Telefoonnummer:*

  Verzekeraar:*

  Polisnummer:*

  Uw bericht