Aangenaam,
wij zijn team
GAAF!

Mark Zwinkels, Tandarts

Is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s in 2007 gestart met een eigen praktijk in het centrum van Harkstede. In 2013 is in Siddeburen onze tweede locatie geopend. Momenteel werkt Mark op de woensdag in de oneven weken en vrijdagmiddag in Siddeburen. Op maandag, dinsdagmiddag,- en avond, woensdag in de even weken, donderdagmiddag, vrijdagochtend en af en toe op zaterdagochtend werkt Mark in de praktijk in Harkstede.

In zijn vrije tijd mag hij graag koken of eten met vrienden, of een leuke film kijken.

BIG-nummer: 29064114402

Mark Zwinkels

Martijn Dik

Martijn Dik, Tandarts

Geboren in 1980. Heeft MTS Autotechniek gestudeerd. Hierna is hij Mondzorgkunde gaan studeren, hiervoor heeft hij in 2009 zijn diploma behaald. Martijn was in onze praktijk in Harkstede werkzaam als mondhygiënist. Na het afronden van zijn studie Tandheelkunde is Martijn sinds 2017 werkzaam als tandarts in onze praktijk. Martijn werkt op de maandag en dinsdag in Siddeburen.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met motoren, reizen, boeken, film en muziek.

BIG-nummer: 19922842702

Maybrit Hansen,

Binnenkort volgt meer informatie over Maybrit.

Maybrit Hansen

Ivar Blomsma

Ivar Blomsma, Tandarts

Vanaf december 2021 komt deze tandarts ons team versterken. In 2017 is de in Hoogezand opgegroeide Ivar afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Tot nu toe heeft hij gewerkt als militair tandarts bij de koninklijke luchtmacht.

In zijn vrije tijd mag hij graag met muziek bezig zijn.

Julian Gunneman, Junior tandarts

Julian zit in zijn laatste jaar van de studie tandheelkunde. Hij wordt begeleid door de tandartsen in onze praktijk. Julian is op de dinsdagmiddag,- en avond werkzaam in onze praktijk in Harkstede.

Julian Gunneman

Larissa Flohil

Larissa Flohil, Mondhygiënist

Larissa werkt in onze praktijk in Siddeburen sinds september 2020. U kunt door haar behandeld worden op de dinsdag en vrijdag.

Ze vindt het leuk om te bakken en houdt van films en muziek.

Nicole Noordhof, Mondhygiënist

Sinds augustus 2021 is Nicole werkzaam in onze praktijk in Harkstede. U kunt bij haar terecht op de woensdagen.

Nicole houdt van salsa dansen, afspreken met vrienden en reist graag.

Nicole Noordhof

Karin Smit

Karin Smit, Praktijkmanager/Assistent

Karin heeft een thuisstudie tandartsassistente gedaan bij de NHA in 2014. Ze is sinds 2014 werkzaam in de praktijk in Siddeburen op maandag, dinsdagochtend, woensdagmiddag in de oneven weken, donderdag en vrijdag en in Harkstede op de dinsdagmiddag,- en avond. In 2019 heeft zij de opleiding praktijkmanager succesvol afgerond.

In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om met familie en vrienden te eten.

Erika Derksen, Paro preventie assistent

Erika is woonachtig in Veendam en inmiddels is ze ruim 20 jaar tandartsassistente. Vanaf mei 2019 werkt Erika 3 dagen in de week bij ons in de praktijk. Ze assisteert in Harkstede en Siddeburen bij de tandartsen en is te vinden aan de balie in Siddeburen.

In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar gezin. Maar daarnaast klust ze graag en neemt ze de tijd voor een goed boek.

Erika Derksen

Sherida Werkman

Sherida Werkman, Preventie assistent

Sherida is bij ons werkzaam sinds 2018. Ze assisteert de tandarts in Harkstede en Siddeburen op de maandag, dinsdagmiddag ,- en avond, woensdag  en vrijdag. Op de woensdagmiddag heeft Sherida haar eigen agenda als preventie assistent.

Karlijn Sanders, Assistent

Karlijn komt oorspronkelijk uit Siddeburen en voelt zich hier daarom helemaal thuis. Ze is werkzaam bij ons sinds 2019. In haar vrije tijd besteedt Karlijn veel aandacht aan haar gezin en gaat graag samen buiten de deur wat eten of een kopje thee drinken. Verder vindt ze het erg leuk om te bakken, zwemmen of een fijne wandeling te maken.

Karlijn Sanders

Lotte Driessens

Lotte Driessens

Lotte heeft in het verleden stage gelopen in onze praktijk. Vanaf half november zal zij werkzaam zijn in onze beide praktijken

Henk Boven

In samenwerking met Dental Vision Winschoten werkt Henk op de woensdagochtend in onze praktijk in Siddeburen.

Henk Boven