Aangenaam,
wij zijn team
GAAF!

Mark Zwinkels Tandarts

Is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s in 2007 gestart met een eigen praktijk in het centrum van Harkstede. Mark is sinds de opening in Siddeburen in 2013 ook in deze praktijk werkzaam. Momenteel is dit op de woensdag in de oneven weken, ed donderdagochtend en vrijdagmiddag. Op maandag, dinsdagmiddag, woensdag in de even weken, donderdagmiddag en avond, vrijdagochtend en af en toe op zaterdagochtend werkt Mark in de praktijk in Harkstede.

In zijn vrije tijd mag hij graag koken of eten met vrienden, of een leuke film kijken.

BIG-nummer: 29064114402

Mark Zwinkels

Martijn Dik

Martijn Dik Tandarts

Geboren in 1980. Heeft MTS Autotechniek gestudeerd. Hierna is hij Mondzorgkunde gaan studeren, hiervoor heeft hij in 2009 zijn diploma behaald. Martijn was in onze praktijk in Harkstede werkzaam als mondhygiënist. Na het afronden van zijn studie Tandheelkunde is Martijn sinds 2017 werkzaam als tandarts in onze praktijk. Martijn werkt op de maandag en dinsdag in Siddeburen.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met motoren, reizen, boeken, film en muziek.

BIG-nummer: 19922842702

Larissa Flohil Mondhygienist

Larissa werkt in onze praktijk in Siddeburen sinds september 2020. U kunt door haar behandeld worden op de dinsdag en de vrijdag.

Karin Smit Praktijkmanager/Assistent

Karin heeft een thuisstudie tandartsassistente gedaan bij de NHA in 2014. Ze is sinds 2014 werkzaam in de praktijk in Siddeburen op maandag, dinsdagochtend, woensdagmiddag in de oneven weken, donderdag en vrijdag en in Harkstede op de dinsdagmiddag. In 2019 heeft zij de opleiding praktijkmanager succesvol afgerond.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag en vindt ze het gezellig om met familie en vrienden met elkaar te eten.

Karin Smit

Erika Derksen

Erika Derksen Paro preventie assistent

Erika is woonachtig in Veendam en inmiddels is ze ruim 20 jaar tandartsassistente. Vanaf mei 2019 werkt Erika 3 dagen in de week bij ons in de praktijk. Ze assisteert bij de tandartsen maar mag ook haar eigen patiënten behandelen als paro preventieassistente. Tevens zit ze ook een aantal dagdelen aan de balie dus u kunt haar op ieder gebied tegen komen binnen de praktijk in Siddeburen.

Ze neemt verschillende taken van de tandarts over, waaronder het maken van afdrukken van het gebit, tandsteen verwijderen,  het maken van röntgenfoto’s, aanbrengen van sealants (laklaagjes) of poetsinstructies.

In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar gezin. Maar daarnaast klust ze graag en neemt ze de tijd voor een goed boek.

Sherida Werkman Preventie assistent

Sherida is hier werkzaam sinds 2018. Ze assisteert de tandarts in Harkstede op de maandag woensdag donderdag en vrijdagmiddag. Op de vrijdagochtend heeft Sherida haar eigen agenda als preventie assistent.

Sherida Werkman

Tineke Wilkens

Tineke Wilkens Assistent

Getrouwd en heeft twee zonen. Ik ben 25 jaar tandartsassistente. Ik heb gestudeerd voor ziekenverzorgster en tandartsassistente. Is vanaf dag 1 betrokken bij tandartspraktijk Gaaf en werkt op de vrijdag in Harkstede. Daarnaast is ze werkzaam in het UMCG voor twee en halve dag per week bij de kindertandheelkunde, dit al 13 jaar. In haar vrije tijd vaart ze graag met haar man in hun sloep op het Zuidlaardermeer of lekker fietsen. Als FC Groningen speelt gaat ze natuurlijk met haar man en haar zonen naar de Euroborg.

Karlijn Sanders Assistent

Karlijn komt oorspronkelijk uit Siddeburen en voelt zich hier daarom helemaal thuis. Ze heeft al veel tandheelkundige kennis opgedaan en zal bij ons haar vaardigheden verder uitbreiden. In haar vrije tijd besteedt Karlijn veel aandacht aan haar gezin en gaat graag samen buiten de deur wat eten of een kopje thee drinken. Verder vindt ze het erg leuk om te bakken, zwemmen of een fijne wandeling te maken.

Karlijn Sanders

Henk Boven

Henk Boven

In samenwerking met Dental Vision Winschoten werkt Henk op de woensdagochtend in onze praktijk in Siddeburen.