Aangenaam,
wij zijn team
GAAF!

Mark Zwinkels, Tandarts

Is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s in 2007 gestart met een eigen praktijk in het centrum van Harkstede. In 2013 is in Siddeburen onze tweede locatie geopend. Momenteel werkt Mark op de woensdag en donderdagochtend in Siddeburen. Op maandag, dinsdagmiddag,- en avond, vrijdag en af en toe op zaterdagochtend werkt hij in de praktijk in Harkstede.

In zijn vrije tijd mag hij graag koken of eten met vrienden, of een leuke film kijken.

BIG-nummer: 29064114402

Mark Zwinkels

Maybrit Hansen

Maybrit Hansen, tandarts

De in de omgeving van Siddeburen opgegroeide Maybrit is bij ons begonnen als student tandheelkunde onder begeleiding van Mark Zwinkels in oktober 2020. Sinds 2023 is zij afgestudeerd tandarts.  In haar vrije tijd is zij graag bezig met haar paard en hond. U kunt bij Maybrit terecht op donderdag en vrijdag in de praktijk in Siddeburen.

BIG-nummer: 29933616202

Julian Gunneman, Tandarts

In april 2021 is Julian als tandheelkundestudent onder begeleiding van onze tandartsen bij ons begonnen. Nu Julian  is afgestudeerd is hij bij ons werkzaam als tandarts. Julian is op de maandag te vinden in onze praktijk in Siddeburen en op de dinsdag in onze praktijk in Harkstede.

 

BIG- nummer: 19932570202

Julian Gunneman

Willeke Harms

Willeke Harms, Tandarts

Willeke is sinds 2007 tandarts en is in onze praktijk werkzaam sinds maart 2023. U kunt door haar behandeld worden op dinsdag in onze praktijk in Siddeburen en op woensdag en donderdag in onze praktijk in Harkstede.

BIG nummer: 09908859502

Larissa Flohil, Mondhygiënist

Larissa werkt in onze praktijk sinds september 2020. U kunt door haar behandeld worden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in onze praktijk in Siddeburen.

Ze vindt het leuk om te bakken en houdt van films en muziek.

Larissa Flohil

Nicole Noordhof

Nicole Noordhof, Mondhygiënist

Sinds augustus 2021 is Nicole werkzaam in onze praktijk in Harkstede. U kunt bij haar terecht op de woensdagen en donderdagen.

Nicole houdt van salsa dansen, afspreken met vrienden en reist graag.

Sevda Bülbüloglu, Mondhygiënist

Sinds oktober 2023 is Sevda op de maandag in de praktijk in Harkstede werkzaam.

Sevda Bülbüloglu

Karin Smit

Karin Smit, Praktijkmanager/Assistent

Karin heeft een thuisstudie tandartsassistente gedaan bij de NHA in 2014. Ze is sinds 2014 werkzaam in onze praktijken. Je vindt haar in Siddeburen op maandag,  woensdag, donderdag en vrijdag en in Harkstede op de dinsdagmiddag,- en avond. In 2019 heeft zij de opleiding praktijkmanager succesvol afgerond.

In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om met familie en vrienden te eten.

Erika Derksen, Paro preventie assistent

Erika is woonachtig in Veendam en inmiddels is ze ruim 20 jaar tandartsassistente. Vanaf mei 2019 werkt Erika 3 dagen in de week bij ons in de praktijk. Ze assisteert in Harkstede en Siddeburen bij de tandartsen, is te vinden aan de balie in Siddeburen en werkt als preventieassistente.

In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar gezin. Maar daarnaast klust ze graag en neemt ze de tijd voor een goed boek.

Erika Derksen

Sherida Werkman

Sherida Werkman, Preventie assistent

Sherida is bij ons werkzaam sinds 2018. Ze assisteert de tandarts in Harkstede en Siddeburen op de maandag, dinsdag, woensdag  en vrijdag. Op de woensdagmiddag heeft Sherida haar eigen agenda als preventie assistent.

Karlijn van Dijken-Sanders, Assistent

Karlijn komt oorspronkelijk uit Siddeburen en voelt zich hier daarom helemaal thuis. Ze is werkzaam bij ons sinds 2019. In haar vrije tijd besteedt Karlijn veel aandacht aan haar gezin en gaat graag samen buiten de deur wat eten of een kopje thee drinken. Verder vindt ze het erg leuk om te bakken, zwemmen of een fijne wandeling te maken.

Karlijn van Dijken- Sanders

Lotte Driessens

Lotte Driessens

Lotte heeft in het verleden stage gelopen in onze praktijk. Sinds november 2021 is zij werkzaam  in onze beide praktijken. Ze assisteert de tandartsen op onze beide locaties en u vindt het haar aan onze balie in Siddeburen.

Henk Boven

In samenwerking met Dental Vision Winschoten werkt Henk op de woensdagochtend in de even weken in onze praktijk in Siddeburen.

Henk Boven