Uw eerste
bezoek aan
onze praktijk

kindvriendelijke tandarts

Wanneer u zich aanmeldt als nieuwe patiënt in de praktijk, krijgt u na het maken van de afspraak een welkom brief thuis gestuurd. Bij deze brief zit tevens een gezondheidsvragenlijst bijgevoegd, die u thuis alvast in kunt vullen. Bij uw eerste bezoek aan de praktijk vindt vervolgens een kennismaking plaats. We nemen de gezondheidsvragenlijst met u door, en gaan na wat uw specifieke klachten en/of wensen zijn.

Verder wordt er gekeken naar de staat van uw gebit en het tandvlees, en worden er indien nodig röntgenfoto’s gemaakt. Aan de hand van de verzamelde gegevens wordt vervolgens een behandelplan opgesteld, dat samen met u besproken wordt. Bij een meer uitgebreide behandeling krijgt u een begroting mee, zodat u precies weet wat de mogelijke behandelingen kosten en wat de verzekering aan u vergoedt.

Tegenwoordig versturen wij herinneringsmails van uw afspraken. Wij willen u er wel op wijzen dat het verzenden van de herinneringsmail een service is. Het komt wel eens voor dat dit niet goed gaat. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om uw afspraken bij te houden.

U bent van
harte welkom
in Harkstede!

Let op! U kunt zich op dit moment niet inschrijven voor de praktijk in Siddeburen. Wij nemen alleen nog patiënten aan in onze praktijk in Harkstede.

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich inschrijven als patiënt bij Tandartspraktijk Gaaf. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een eerste bezoek aan onze praktijk.

Met vragen kunt u ons op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur bereiken op 050-4040999, of per mail op info@tandartspraktijkgaaf.nl

Inschrijfformulier

  Uw voornaam:*
  Achternaam:*
  Geslacht:*
  Geboortedatum:*
  BSN Sofinummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Woonplaats:*
  E-mail:*
  Telefoonnummer:*
  Verzekeraar:*
  Polisnummer:*
  Uw bericht