Onze praktijk

De Tandartspraktijk Gaaf is een zeer moderne tandartspraktijk, waarin gestreefd wordt naar een optimale zorg met een warme, persoonlijke benadering. De praktijk is gesitueerd bij de nieuwbouw in het centrum van Siddeburen.

Tandarts Mark Zwinkels staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor tandartsen, www.kwaliteitsregistertandartsen.nl. Hiermee is voor u te controleren dat tandarts Zwinkels iemand is die de ontwikkelingen van zijn vak bijhoudt, die zijn praktijk op orde heeft en die open staat voor vragen en kritiek.

In de praktijk wordt volledig digitaal gewerkt, ook de röntgenfoto’s worden digitaal gemaakt. Hierdoor staan uw foto’s in 30 seconden op het beeldscherm, en is bij het maken van de röntgenfoto’s aanzienlijk minder röntgenstraling nodig dan bij het maken van de ouderwetse röntgenfoto’s die met de hand ontwikkeld moeten worden. De praktijk beschikt tevens over zogenaamd OPG-apparaat, waarmee met een minimale hoeveelheid röntgenstraling al uw tanden, kiezen, kaakbot en kaakgewrichten in beeld gebracht kunnen worden.