Ons team

20200128_081053


MarkMark Zwinkels Tandarts 
Is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s in 2007 gestart met een eigen praktijk in het centrum van Harkstede. Sinds de opening van de praktijk in Siddeburen is Mark hier werkzaam op de  woensdagen in de even weken. Op maandag, dinsdagmiddag, woensdag in de oneven weken, donderdagmiddag en avond, vrijdag en af en toe op zaterdagochtend werkt Mark in de praktijk in Harkstede.

In zijn vrije tijd mag hij graag koken of eten met vrienden, of een leuke film kijken.

 

 

BIG-nummer: 29064114402

 

 

FolmarFolmar Feenstra Tandarts

Geboren in 1986. Heeft van 2004 tot 2008 Mondzorgkunde in Groningen gestudeerd. Hierna heeft hij de studie Tandheelkunde afgerond. Op de donderdag en vrijdag is hij werkzaam in onze praktijk in Siddeburen. Op andere dagen is hij werkzaam bij mondzorg Rolde.

Folmar mag graag sporten, zeilen en thuis klussen.

 

 

 

BIG-nummer: 99921242102

 

MartijnMartijn Dik Tandarts

Geboren in 1980. Heeft MTS Autotechniek gestudeerd. Hierna is hij Mondzorgkunde gaan studeren, hiervoor heeft hij in 2009 zijn diploma behaald. Martijn was in onze praktijk in Harkstede werkzaam als mondhygienist. Na het afronden van zijn studie Tandheelkunde is Martijn sinds 2017  werkzaam als tandarts in onze praktijk. Martijn werkte op de maandag en dinsdag in Siddeburen.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met motoren, reizen, boeken, film en muziek.

 

BIG-nummer: 19922842702

 

WytzeWytze Homminga Mondhygienist

In 2018 is Wytze afgestuurd als mondhygiënist. Wytze werkt op de  donderdagmiddag,- en avond en zaterdagochtend in onze praktijk in Harkstede. 1 maal in de 6 weken is hij ook op de zaterdagochtend werkzaam in de praktijk in Siddeburen.

 

 

 

 

 

 

20190706_094718Erika Derksen Paro preventieassistent

Erika is woonachtig in Veendam en inmiddels is ze ruim 20 jaar tandartsassistente. Vanaf mei 2019 werkt Erika 3 dagen in de week bij ons in de praktijk. Ze assisteert bij de tandartsen maar mag ook haar eigen patiënten behandelen als paro preventieassistente. Tevens zit ze ook een aantal dagdelen aan de balie dus u kunt haar op ieder gebied tegen komen binnen de praktijk in Siddeburen.

Ze neemt verschillende taken van de tandarts over, waaronder het maken van afdrukken van het gebit, tandsteen verwijderen,  het maken van röntgenfoto’s, aanbrengen van sealants (laklaagjes) of poetsinstructies.

In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar gezin. Maar daarnaast klust ze graag en neemt ze de tijd voor een goed boek.

20190706_094631Sherida Werkman Preventieassistent

Sherida is hier werkzaam sinds 2018. Ze assisteert de tandarts in Harkstede op de maandag woensdag donderdag en vrijdagmiddag. Op de vrijdagochtend heeft Sherida haar eigen agenda als preventieassistent.

 

 

 

 

 

TinekeTineke Wilkens Assistent

Getrouwd en heeft twee zonen. Ik ben 25 jaar tandartsassistente.

Ik heb gestudeerd voor ziekenverzorgster en tandartsassistente. Is vanaf dag 1 betrokken bij tandartspraktijk Gaaf en werkt op de vrijdag in Harkstede. Daarnaast is ze werkzaam in het UMCG voor twee en halve dag per week bij de kindertandheelkunde, dit al 13 jaar.

In haar vrije tijd vaart ze graag met haar man in hun sloep op het Zuidlaardermeer of lekker fietsen. Als FC Groningen speelt gaat ze natuurlijk met haar man en haar zonen naar de Euroborg.

 

 

 

20190706_094820Karin Smit Officemanager/Assistent

Karin heeft een thuisstudie tandartsassistente gedaan bij de NHA in 2014. Ze is sinds 2014 werkzaam in de praktijk in Siddeburen op maandag, dinsdagochtend, woensdagmiddag in de even weken, donderdag en vrijdag en in Harkstede op de dinsdagmiddag en de zaterdagochtend.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag en vindt ze het gezellig om met familie en vrienden met elkaar te eten.

 

 

 

 

20200113_103932Karlijn Sanders Assistent

Karlijn komt oorspronkelijk uit Siddeburen en voelt zich hier daarom helemaal thuis. Ze heeft al veel tandheelkundige kennis opgedaan en zal bij ons haar vaardigheden verder uitbreiden. In haar vrije tijd besteedt Karlijn veel aandacht aan haar gezin en gaat graag samen buiten de deur wat eten of een kopje thee drinken. Verder vindt ze het erg leuk om te bakken, zwemmen of een fijne wandeling te maken.

 

 

 

HenkHenk Boven Tandtechnicus

In samenwerking met Dental Vision Winschoten werkt Henk op de woensdagochtend in onze praktijk in Siddeburen.