Ons team

Groepsfoto2


MarkMark Zwinkels Tandarts 
Is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s in 2007 gestart met een eigen praktijk in het centrum van Harkstede. Sinds de opening van de praktijk in Siddeburen is Mark hier werkzaam op de dinsdagochtend en op de woensdagen in de even weken. Op maandag, dinsdagmiddag, woensdag in de oneven weken, donderdagmiddag en avond, vrijdag en af en toe op zaterdagochtend werkt Mark in de praktijk in Harkstede.

In zijn vrije tijd mag hij graag koken of eten met vrienden, of een leuke film kijken.

 

BIG-nummer: 29064114402

 

 

FolmarFolmar Feenstra Tandarts

Geboren in 1986. Heeft van 2004 tot 2008 Mondzorgkunde in Groningen gestudeerd. Hierna heeft hij de studie Tandheelkunde afgerond. Op de donderdag en vrijdag is hij werkzaam in onze praktijk in Siddeburen. Op andere dagen is hij werkzaam bij mondzorg Rolde.

Folmar mag graag sporten, zeilen en thuis klussen.

 

 

 

BIG-nummer: 99921242102

 

MartijnMartijn Dik Tandarts

Geboren in 1980. Heeft MTS Autotechniek gestudeerd. Hierna is hij Mondzorgkunde gaan studeren, hiervoor heeft hij in 2009 zijn diploma behaald. Martijn was in onze praktijk in Harkstede werkzaam als mondhygienist. Na het afronden van zijn studie Tandheelkunde is Martijn sinds 2017  op de maandag werkzaam in Harkstede en op de dinsdag in de oneven weken is hij werkzaam in Siddeburen als Tandarts.

In zijn vrije tijd is hij graag bezig met motoren, reizen, boeken, film en muziek.

 

BIG-nummer: 19922842702

 

BettinaBettina Banga Mondhygiënist

Geboren in 1986 en woont in Groningen. Heeft Mondzorgkunde in Groningen gestudeerd van 2006 tot 2010. Is vanaf 1 september 2015 werkzaam in onze beide praktijken. Ze werkt per 1 september 2018 alleen nog op de maandag in Siddeburen. Daarnaast is ze ook nog werkzaam in het UMCG als praktijkbegeleider bij de opleiding Mondzorgkunde.

Bettina mag graag koken in haar vrije tijd en en doet ze graag leuke en gezellige dingen. Ze houdt van lezen en sporten.

 

 

 

WytzeWytze Homminga Mondhygienist

In 2018 is Wytze afgestuurd als mondhygiënist. Wytze werkt op de  donderdagmiddag en avond en zaterdagochtend in onze praktijk in Harkstede.

 

 

 

 

 

 

20190706_094718Erika Derksen Preventieassistent

Erika is woonachtig in Veendam en inmiddels is ze ruim 20 jaar tandartsassistente. Vanaf mei 2019 werkt Erika 3 dagen in de week bij ons in de praktijk. Ze assisteert bij de tandartsen maar mag ook haar eigen patiënten behandelen als preventieassistente. Tevens zit ze ook een aantal dagdelen aan de balie dus u kunt haar op ieder gebied tegen komen binnen de praktijk in Siddeburen maar ook in Harkstede zal ze u ontmoeten met haar eigen programma om patiënten te behandelen.

Ze neemt verschillende taken van de tandarts over waaronder het maken van afdrukken van het gebit, tandsteen verwijderen,  evt. röntgenfoto’s, aanbrengen van sealants (laklaagjes) of poetsinstructies.

In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar gezin. Maar daarnaast klus ze graag en neemt ze de tijd voor een goed boek.

 

Jannie

Jannie van der Sluis Assistent

Getrouwd, moeder en oma, maar nog heel enthousiast om als assistente te werken.

Heeft voor medisch laborante en medisch secretaresse gestudeerd. Is sinds de oprichting in 2007 werkzaam in de praktijk in Harkstede op maandag en woensdag in de oneven weken. Is in Siddeburen werkzaam op de woensdag in de even weken. Verder werkt ze ook nog  2 dagen in de week als pedicure. Het liefste werkt ze met angstige patiënten, dit vindt ze namelijk wel een uitdaging.

In haar vrije tijd doet ze graag aan volleyballen, skiën, wandelen, tuinieren en naar FC Groningen gaan om te supporteren.

 

 

TinekeTineke Wilkens Assistent

Getrouwd en heeft twee zonen. Ik ben 25 jaar tandartsassistente.

Ik heb gestudeerd voor ziekenverzorgster en tandartsassistente. Is vanaf dag 1 betrokken bij tandartspraktijk Gaaf en werkt op de vrijdag in Harkstede. Daarnaast is ze werkzaam in het UMCG voor twee en halve dag per week bij de kindertandheelkunde, dit al 13 jaar.

In haar vrije tijd vaart ze graag met haar man in hun sloep op het Zuidlaardermeer of lekker fietsen. Als FC Groningen speelt gaat ze natuurlijk met haar man en haar zonen naar de Euroborg.

 

 

 

20190706_094820Karin Smit Assistent

Geboren in 1988 en woont in Wagenborgen. Heeft een thuisstudie tandartsassistente gedaan bij de NHA in 2014. Is sinds 2014 werkzaam in de praktijk in Siddeburen op maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag en in Harkstede op de dinsdagmiddag en de zaterdagochtend.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag en vindt ze het gezellig om met familie en vrienden met elkaar te eten.

 

 

 

20190706_094631Sherida Werkman Assistent

Sherida is hier werkzaam sinds 2018. Ze werkt in Siddeburen op de maandagochtend, dinsdag , woensdagochtend en donderdagochtend. In Harkstede werkt ze op de donderdagmiddag/avond.

 

 

 

 

 

HenkHenk Boven Tandtechnicus

In samenwerking met Dental Vision Winschoten werkt Henk op de vrijdagochtend in onze praktijk in Siddeburen.