Welkom

Welkom op de homepage van Tandartspraktijk Gaaf. Op deze site vindt u algemene informatie over de praktijk en over de behandelmogelijkheden die de praktijk biedt.

De vestiging van Tandartspraktijk Gaaf in Siddeburen is geopend voor behandelingen op:

  • maandag          7.30 tot 17.00
  • dinsdag             7.30 tot 17.00
  • woensdag         8.00 tot 16.30 (in de even weken open, in oneven weken gesloten)
  • donderdag        8.15 tot 17.00
  • vrijdag               8.00 tot 16.30

 

Wachtkamer Siddeburen

Wachtkamer Siddeburen

 

De vestiging van Tandartspraktijk Gaaf in Harkstede is geopend voor behandelingen op:

  • maandag          8.00 tot 16.30
  • dinsdag             13.00 tot 17.00
  • woensdag         8.00 tot 16.30 (in de oneven weken open, in de even weken gesloten)
  • donderdag        13.00 tot 21.00
  • vrijdag               8.00 tot 16.30

Hierbij wordt er op donderdagmiddag,- en avond en zaterdagmorgen door de mondhygiënist gewerkt. Op de vrijdagochtend is er een preventieassistent werkzaam.

Verder kunt u voor gebitscontroles en behandelingen ook terecht in Harkstede op:

donderdagavond 18.00 tot 21.00 uur
zaterdagmorgen 9.00 tot 12.00 uur
Wachtkamer Harkstede

Wachtkamer Harkstede

Voor inschrijven als patiënt kunt u via het inschrijfformulier op de site contact met ons opnemen, of telefonisch op nummer 050-4040999.

Tandartspraktijk Gaaf

Tandartspraktijk Gaaf is een zeer moderne tandartspraktijk, waarin gestreefd wordt naar een optimale zorg met een warme, persoonlijke benadering. De praktijk bestaat uit 2 vestigingen in de gemeente Slochteren, te weten in Harkstede en in Siddeburen. Op deze manier hoeft u als patiënt bij Tandartspraktijk Gaaf nooit ver te reizen om bij ons langs te komen.

In de praktijk wordt samengewerkt in een teamverband. Er werken 3 tandartsen, te weten Mark Zwinkels,  Folmar Feenstra en Martijn Dik. In hun werk worden zij ondersteund door de mondhygiënist; Wytze Homminga en preventieassistent Erika Derksen. Er is veel onderling overleg, waardoor u en uw gebit bij onze praktijk in goede handen zijn. Omdat het door veel patiënten als fijn ervaren wordt om steeds door dezelfde tandarts behandeld te worden, streven wij ernaar om u binnen onze praktijk ook aan een vaste tandarts te koppelen.

In de praktijk wordt volledig digitaal gewerkt, ook de röntgenfoto’s worden digitaal gemaakt. Hierdoor staan uw foto’s binnen een minuut op het beeldscherm en is bij het maken van de röntgenfoto’s aanzienlijk minder röntgenstraling nodig dan bij het maken van de ouderwetse röntgenfoto’s die met de hand ontwikkeld moeten worden. De praktijk beschikt tevens over  een zogenaamd OPG-apparaat, waarmee met een minimale hoeveelheid röntgenstraling al uw tanden, kiezen, kaakbot en kaakgewrichten in beeld gebracht kunnen worden.