Uw eerste bezoek

Wanneer u zich aanmeldt als nieuwe patiënt in de praktijk, krijgt u na het maken van de afspraak een bevestiging thuis gestuurd. Bij deze bevestiging zit tevens een gezondheidsvragenlijst bijgevoegd, die u thuis alvast in kunt vullen. Bij uw eerste bezoek aan de praktijk vindt vervolgens een kennismaking plaats. We nemen de gezondheidsvragenlijst met u door, en gaan na wat uw specifieke klachten en/of wensen zijn.

Verder wordt er gekeken naar de staat van uw gebit en het tandvlees, en worden er indien nodig röntgenfoto’s gemaakt. Aan de hand van de verzamelde gegevens wordt vervolgens een behandelplan opgesteld, dat samen met u besproken wordt. Bij een meer uitgebreide behandeling krijgt u een begroting mee, zodat u precies weet wat de mogelijke behandelingen kosten en wat de verzekering aan u vergoedt.

Tegenwoordig versturen wij herinneringsmails van uw afspraken. Wij willen u er wel op wijzen dat het verzenden van de herinneringsmail een service is. Het komt wel eens voor dat dit niet goed gaat. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om uw afspraken bij te houden.